A szegedi Ünnepi Könyvhét vendége lesz kollégánk

Farkas Bertalan előadást tart a Grand Caféban

Farkas Bertalan szaktanácsadó és űrhajós, egy látványos prezentáció kíséretében feleleveníti az űrrepüléshez kötődő élményeit, emlékeit, valamint dedikálni is fog a június 8-i (péntek), 15:00 órakor kezdődő előadásának keretén belül.

Balról: Sanyi, unokája Gabó és Berci

Az érdeklődőket a szegedi Grand Café szerettel várja mozitermébe az egész hetes Ünnepi Könyvhét keretében belül június 6.-tól, a következő hét szerda 13.-ig.További információt Grand Café Facebook eseményéből(katt) tudhatnak meg.

Simon V. László: Farkas Bertalan – Az űrhajós.
„Farkas Bertalan az első magyar űrhajós, vadászpilóta, űrkutató. 38 évvel ezelőtt, 1980. május 26-án 20 óra 20 perckor indult a világűrbe a Szojuz–36 űrhajó fedélzetén Valerij Kubaszovval. Magyarország ezzel az űrutazással a nemzetek sorában hetedikként lépett ki a világűrbe.”

Cégünk egy szerencsés érdeklődőnek egy vacsoralehetőséget biztosít Farkas Bertalannal. Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, nyissa meg videónkat teljes nagyságban és kattintson a Facebook ikonra, hogy megtudja a részleteket!

                                 „És gyújtsa be a rakétát az M&M Group Kft.-vel!”

🚀 🛰️ 🚀 Gyújtsa be a rakétákat az M&M Group Kft.-vel! 🌠 ☄️ 🌠

⭐🌟🌜ÉS MOST!🌛⭐🌟👨‍🚀 🇭🇺 Akár Farkas Bertalannal is vacsorázhat!☕ 🥂 🍝 🍽️⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ Tudja meg hogyan! (nyissa meg) ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ 😁 👋 Kedves látogató!🔜 Az M&M Group Kft. „Gyújtsa be a rakétákat az M&M Group Kft.-vel!” facebook kampány első lépésében, Farkas Bertalan űrhajós és szaktanácsadónk videóbejegyzésében ecseteli a cégünk által meghatározott célkitűzéseket. ☑️ ✅ ☑️📽️ 🎞️ 💬 A videó:▶️ megosztói, ✅ kedvelői, ▶️ a bejegyzés alá kommentelők (pl. megosztva, Berci a példaképem, stb.), és ✅ az M&M Group Kft. facebook oldalának kedvelői közül havonta egy szerencsés résztvevőnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy vacsora keretében személyesen is megismerkedhessen Bercivel❕ 🚀👨 👔❗ 👇 👇 👇 👇 👇 👇 🤞▶️ ▶️ ▶️ További információ: https://haccp-abc.hu/letoltesek/mm-group-kft-jatekszabalyzat/ #HACCP #HACCPrakéta #MnMGROUPKFT #HACCPszaktanácsadás #gyújtsabearakétákat #haccp_abc#HACCPSzeged #OrszágosHACCP #HACCPMagyarországon #Élelmiszerhigiénia #élelmiszerhigiénia #ÉLELMISZERHIGIÉNIA #ÉLELMISZERBIZTONSÁG #Élelmiszerbiztonság #élelmiszerbiztonság #MnMGroupKftHACCP #MnMGroupKftHACCPrakétaindító #FarkasBertalan #FarkasBerci

Közzétette: M&M Group Kft – 2018. május 24., csütörtök

Ha tetszett a bejegyzés, dobj egy ötöst közösségi oldalunkra! Köszi

Vissza a hírek oldalra