Oktatás

Felsőfokú oktatás

Cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy a szakmában olyan végzettségű és megfelelő gyakorlattal rendelkező kollégák kerüljenek, akik számára kihívás az élelmiszer-biztonsági feladatok ellátása. Ezért szívesen fogadunk felsőoktatási intézményekből – elsősorban élelmiszeripari területről – hallgatókat szakmai gyakorlatra. A szakmai gyakorlatok során az elsajátított elméleti ismeretek mellé Cégünknél valós gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek meg a hallgatók A 2007. évtől a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának több végzős hallgatója töltötte irodánkban a gyakorlatát és írta meg szakdolgozatát cégünk szakmai segítségével.

HACCP oktatás

HACCP oktatás, tanfolyam megtartása, melyet a 68/2007 (VII.26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelete alapján, valamint a 852/2004/EK rendelet II. számú melléklet XII fejezet előírásai alapján szervezünk meg. Cégünk az Fktv 2020. évi módosítása után regisztrált felnőttképzőként folytatja tevékenységét (regisztrációs számunk: B/2020/002792).A HACCP oktatás minden élelmiszer előállításban, gyártásban (pékség, cukrászda, szikvízgyártó, tésztagyártó stb.) valamint élelmiszerforgalmazásban (élelmiszerbolt, húsbolt, vendéglő, étterem, kocsma, söröző, cukrászda, fagylaltozó stb.) kötelező, minden dolgozójának és vezetőjének. Cégünk oktatási tevékenységének előnye, hogy akkor és ott szervezzük a HACCP-tanfolyamot (az Önök telephelyén az Önök által kiválasztott és egyeztetett időben) amikor a legtöbb, a tanfolyamon résztvevőnek megfelel (pl. szombat, vasárnap), illetve műszakváltások közötti, úgynevezett „ölelkezési időben”. Részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken.
A 34/2018. (XII. 3.) AM rendelet, valamint a 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet előírja, hogy az élelmiszer-vállalkozás működtetéséhez milyen szükséges szakképesítések szükségesek. A jogszabályok szerint szükséges egy folyamatosan jelen lévő, megfelelő élelmiszer-biztonsági szaktudással rendelkező felelős személy, aki szükség esetén azonnali intézkedést tud tenni. Ezen szakmai felelős személyek élelmiszer-biztonsági képzését is vállaljuk.

Munka, – baleset – és tűzvédelmi oktatás

Az Mvt. előírja, hogy minden dolgozó munkába állás előtt, tartós távollét esetén, munkakör megváltozásakor munkavédelmi oktatásban kell, hogy részesüljön. Maga az oktatás nem munkabiztonsági szaktevékenység, azonban egy munkavédelmi szakember által összeállított tematika, oktatási anyag alapján kell az oktatást elvégezni.
A Tűzvédelmi Szabályzatban foglalt szabályokat, előírásokat, kötelezettségeket és teendőket a munkáltató a munkavállalókkal köteles ismertetni. Az oktatás megtörténtét oktatási naplóban kell rögzíteni, és azt az érintettek aláírásával igazolni kell.
A munkáltatónak gondoskodnia kell arról, hogy a gazdálkodó szervezettel kapcsolatba kerülők (külső munkavállalók, szállóvendégek stb.) – a rájuk vonatkozó mértékben – a Szabályzat tartalmát megismerjék.

Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam

Alvállalkozó humánorvos partnerekkel vállaljuk a munkahelyeken kötelezően jelenlévő elsősegélynyújtók képzését.
A képzés során a munkavállalók megtanulják az alapszintű elsősegélynyújtás és újraélesztés irányelveit, elvégzik a legfontosabb ezekhez kapcsolódó gyakorlatokat, valamint megismerik az adott munkahely leggyakoribb baleseteinek lehetőségeit.

M&M Group Kft.
6720 Szeged Feketesas utca 25. I/2.
Tel: / fax: 62/319-574
info@haccp-abc.hu

HACCP Önellenőrzés Munkavédelem Tűzvédelem HACCP Élelmiszerbiztonság Élelmiszerhigiénia HACCP Szaktanácsadás Engedélyeztetési tanácsadás Oktatás Címketerv HACCP

HACCP Önellenőrzés Munkavédelem Tűzvédelem HACCP Élelmiszerbiztonság Élelmiszerhigiénia HACCP Szaktanácsadás engedélyeztetési tanácsadás Oktatás Címketerv HACCP